Politika Privatnosti

Effective date: 10.8.2021.

SMART SENSE d.o.o. ("mi", "mi" ili "naša") koji upravlja web stranicom http://www.smart-sense.hr ("Servisom").

Ova stranica Vas informira o pravilima koje primjenjujemo vezano za prikupljanje, korištenje i otkrivanje osobnih podataka prilikom korištenja našeg servisa.

Vaše podatke koristimo za pružanje i poboljšanje rada servisa. Korištenjem servisa prihvaćate da prikupljamo i koristimo informacije u skladu s pravilima, osim ako nije drugačije određeno ovom Politikom Privatnosti.

Prikupljanje i korištenje informacija

Prikupljamo nekoliko različitih vrsta informacija kako bismo Vam pružili te poboljšali našu uslugu.

Vrste prikupljenih podataka

Osobni podaci

Pri korištenju naše usluge možda ćemo tražiti da nam date neke od osobnih podatka koji se mogu koristiti za kontakt ili identifikaciju ("Osobni podaci"). Osobni podaci mogu uključivati, ali nisu ograničeni na:
• Email adresa
• Ime i prezime
• Kolačići i podaci o korištenju

Podaci o korištenju

Možemo prikupljati podatke o pristupu i korištenju servisa. Ovi podaci o korištenju mogu uključivati ​​informacije kao što su adresa vašeg računala (npr. IP adresa), vrsta preglednika, verzija preglednika, stranice našeg servisa koje posjećujete, vrijeme i datum vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama, jedinstveni identifikator uređaja i drugih dijagnostičkih podataka. 

Podaci o praćenju i kolačićima

Kolačiće i slične tehnologije praćenja koristimo za praćenje aktivnosti na našoj usluzi i održavanje određenih informacija.

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koji mogu sadržavati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju u vaš preglednik s web stranice i pohranjuju na vašem uređaju. Tehnologije za praćenje koriste oznake i skripte za prikupljanje informacija, a prikupljene informacija se koriste za poboljšanje i analizu naše usluge.

Možete prilagoditi vaš preglednik da odbije sve kolačiće ili da Vas informira kada o tome kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvatite kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove našeg servisa.

Primjeri kolačića koje koristimo:
• Kolačići sesije. Koristimo kolačiće sesije za upravljanje našim servisom.
• Preference kolačić. Koristimo ih kako bismo zapamtili vaše preference i različite postavke.
• Sigurnosni kolačići. Sigurnosne kolačiće koristimo u sigurnosne svrhe.

Korištenje podataka

SMART SENSE d.o.o. koristi prikupljene podatke za različite svrhe:
• za održavanje samog servisa
• da Vas obavijesti o promjenama u našem servisu
• da Vam omogući sudjelovanje u interaktivnim značajkama našeg servisa kada se odlučite za njega
• za pružanje podrške korisnicima
• za pružanje analize ili bitnih informacija kako bismo mogli poboljšati uslugu
• za praćenje korištenja servisa
• za otkrivanje, sprečavanje i rješavanje tehničkih problema

Prijenos podataka

Vaši podaci, uključujući osobne podatke, mogu se prenijeti na poslužitelje i održavati se poslužiteljima izvan Vaše države, pokrajine, države ili druge državne jurisdikcije gdje se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od onih iz vaše nadležnosti.

Ako se nalazite izvan Hrvatske i odlučite nam poslati Vaše informacije, imajte na umu da podatke, uključujući Vaše osobne podatke, prenosimo u Hrvatsku i obrađujemo ih tamo.

Pristankom na Pravila Privatnosti prihvaćate da ste suglasni s slanjem podataka na daljnju obradu.

SMART SENSE d.o.o. će poduzeti sve potrebne korake kako bi osigurao da se s vašim podacima pravilno postupa i da su skladu s ovom Politikom Privatnosti te da se prijenos vaših osobnih podataka neće odvijati u niti jednoj organizaciji ili državi osim ako postoje odgovarajuće kontrole, uključujući sigurnost vaših podataka i ostalih osobnih podataka.

Objavljivanje podataka

Pravni uvjeti

SMART SENSE d.o.o. može objaviti vaše osobne podatke u dobroj vjeri vjerujući da je takvo djelovanje nužno:
• kako bi se pridržao zakonske obveze
• da zaštititi prava ili imovinu SMART SENSE d.o.o.
• kako bi spriječili ili istražili moguće zloporabe u vezi sa servisom
• kako bi zaštitili osobnu sigurnost korisnika servisa ili javnosti
• kako bi se zaštitili od zakonske odgovornosti

Sigurnost podataka

Sigurnost vaših podataka za nas je vrlo važna, ali nemojte zaboraviti da niti jedan način prijenosa putem Interneta ili način elektroničke pohrane podataka nije 100% siguran. Iako nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njezinu apsolutnu sigurnost.

Pružatelji usluga

Možemo uposliti druge tvrtke i pojedince kako bismo olakšali korištenje našeg servisa ("Davatelji usluga") te tvrtke koje će pružati servis u naše ime ili nam mogu pomoći da analiziramo načine upotrebljavanja vlastitog servisa.

Ove treće strane mogu imati pristup vašim osobnim podacima, ali samo za obavljanje tih poslova u naše ime i obvezne su ih ne otkrivati ​​ni koristiti u bilo koju drugu svrhu.

Analitika

Možemo koristiti pružatelje usluga treće strane za praćenje i analizu korištenja naše Usluge.

Google Analytics

Google Analytics je usluga web analize koju nudi Google koji prati i izvještava o prometu na webu. Google koristi prikupljene podatke za praćenje našeg servisa. Ti se podaci dijele s ostalim Googleovim uslugama. Google može prikupljati podatke za kontekstualizaciju i prilagodbu oglasa vlastite oglasne mreže.

Možete isključiti praćenje aktivnosti putem Google Analyticsa instaliranjem dodatka za preglednik koji će isključiti korištenje Google Analytics. Dodatak sprječava Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js i dc.js) da dijele informacije s Google Analyticsom o aktivnosti posjeta.

Da biste saznali više o Googleovim praksama privatnosti, posjetite web stranicu Google-a: https://policies.google.com/privacy?hl=hr

Veze na druge web stranice

Naša usluga može sadržavati veze na druge web-lokacije s kojima ne upravlja. Ako kliknete vezu treće strane, bit ćete usmjereni na web stranicu treće strane. Preporučujemo da pregledate Pravila Privatnosti za svaku web stranicu koju posjetite.

Nemamo kontrolu nad njima i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, politiku privatnosti, praksu web stranica ili usluge treće strane.

Dječja privatnost

Naša usluga ne obraća se nikome mlađoj od 18 godina ("Djeca").

Svjesno ne prikupljamo osobne podatke od bilo koga mlađeg od 18 godina. Ako ste roditelj ili skrbnik i znate da su nam Djeca poslala osobne podatke, kontaktirajte nas. Ako postanemo svjesni da smo prikupili osobne podatke od djece bez potvrde pristanka roditelja, poduzimamo korake te navedene podatke uklanjamo s naših poslužitelja.

Izmjene ove Politike privatnosti

S vremena na vrijeme možemo ažurirati našu Politiku Privatnosti. Obavijestit ćemo Vas o svim promjenama objavljivanjem nove Politike Privatnosti na ovoj stranici.

Obavijestit ćemo vas putem e-pošte i / ili istaknutom obavijesti o našem servisu prije promjene stupanja na snagu te ažuriranjem "datuma stupanja na snagu" pri vrhu ove stranice. 

Savjetujemo vam da povremeno pregledavate ovu Politiku Privatnosti za sve izmjene. Izmjene ove Politike privatnosti vrijede od trena kada su objavljene na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Pravilima o privatnosti, kontaktirajte nas putem e-pošte: policy@smart-sense.hr

Drag