Blog Smart Sense na najvećem svjetskom sajmu edukacijskih tehnologija Bett 2024.

2 — 2 — 2024

Smart Sense na najvećem svjetskom sajmu edukacijskih tehnologija Bett 2024.

Bett 2024, najveći je svjetski sajam edukacijskih tehnologija i globalna izložba obrazovnih inovacija, a priznajemo i kako se ove godine jedna tvrtka posebno isticala u moru inovatora – da, da - to smo bili mi! Ponosni smo što smo prepoznati kao tvrtka koja čvrsto stoji na čelu revolucije poboljšanja kvalitete zraka pa smo s istim tim ponosom predstavili naša rješenja za praćenje kvalitete zraka namijenjena školama, vrtićima, uredima, ali i svakom unutarnjem ili vanjskom prostoru.

Bett 2024 pružio nam je savršenu kulisu za predstavljanje inovacija okupljajući oko 30.000 obrazovnih profesionalaca, državnih predstavnika i zaljubljenika u tehnologiju kako bi istražili križište tehnologije i učenja.

Posebno smo se izdvojili i ekskluzivnošću jer smo imali čast biti jedina tvrtka u sferi praćenja kvalitete zraka na ovogodišnjem sajmu, ističući svoju posvećenost unapređenju okolišnog zdravlja u okvirima obrazovnih tehnologija.

Predstavljali smo niz naših proizvoda i rješenja dizajniranih za redefiniranje načina na koji škole percipiraju i upravljaju kvalitetom zraka:

 

My Sensees sustav za praćenje kvalitete unutarnjeg zraka:

  • Napredni senzori koji pružaju praćenje ključnih parametara kvalitete zraka u stvarnom vremenu
  • Intuitivan dizajn za jednostavnu integraciju u obrazovne prostore

Sensees Environment sustav za praćenje kvalitete vanjskog zraka i ostalih parametara iz okoline:

  • Sustav koji nadmašuje konvencionalno praćenje kvalitete zraka; prati kvalitetu vanjskog zraka i različite parametre okoliša u stvarnom vremenu
  • Svi prikupljeni podaci detaljno se analiziraju, omogućavajući holističko razumijevanje izmjerenih vrijednosti
  • Korištenje tvornički kalibriranih elektrokemijskih senzora i dodatno in-house umjeravanje i validacija osiguravaju točnost mjerenja, postavljajući visoke standarde pouzdanosti

Sensees Sustav:

  • Besprijekorno integriran u oba My Sensees i Sensees Environment sustava, Sensees predstavlja naprednu platformu koja pruža dubinsku analizu i detaljne grafičke uvide za informirano donošenje odluka
  • Prilagodljive značajke Sensees sustava i aplikacije odgovaraju jedinstvenim potrebama škola, vrtića, domova i ureda

Naš fokus uvijek je na ponudi prilagođenih rješenja za svaki okoliš, a prednost što ih možemo i pružiti! Upravo prilagođeni paketi osiguravaju da svaka obrazovna ili profesionalna institucija dobije specifičnu pažnju koju zaslužuje. Od učionica do ureda, Smart Sense asortiman prilagođava se raznovrsnim okruženjima, ali uvijek potičući kreiranje zdravijih uvjeta za život, rad i učenje.

Bett 2024 stvarno je opravdao svoj ugled kao vodeći globalni događaj za predstavljanje inovativnih tehnologija u obrazovanju. Poticajnim seminarima, interaktivnim radionicama i razgovorima te raznolikim izlagačima, pružio je sveobuhvatno istraživanje promjenjivog krajolika obrazovanja u digitalnom dobu.

Dok se s Bettom do iduće godine pozdravljamo, ovogodišnja prisutnost Smart Sense-a ostaje kao simbol rastuće važnosti kreiranja obrazovno tehnoloških inovacija radi postizanja boljih mikroklimatskih uvjeta u svakom zatvorenom prostoru. Predstavljena rješenja za praćenje kvalitete zraka pružaju uvid u svijetlu budućnost u kojoj škole, uredi i domovi na prvo mjesto stavljaju dobrobit njihovih korisnika.

Za nas, ovo je bilo mnogo više od sajma – ovo je bio korak prema budućnosti koja nas vodi i inspirira. Budućnosti u kojoj svaki udah predstavlja udah svježeg, kvalitetnog zraka.

Drag