Blog Smart Sense osvojio je Kids Judge Bett nagradu na Bettu 2024

2 — 2 — 2024

Smart Sense osvojio je Kids Judge Bett nagradu na Bettu 2024

Dojmovi s najvećeg svjetskog sajma edukacijskih tehnologija Bett 2024 se polako sliježu, a mi s oduševljenjem objavljujemo kako smo, ne samo redefinirali praćenje kvalitete zraka, već i osvojili prestižnu Kids Judge Bett nagradu za najbolji proizvod i štand. Živahna atmosfera pojačana je iskrenim entuzijazmom najmlađih sudaca koji su prepoznali Smart Sense kao vrhunskog inovatora u svijetu edukacijskih tehnologija.

Ako vam se nakon ovoga po glavi mota i piranje što je zapravo Kids Judge Bett – evo i odgovora 😉

Kids Judge Bett poseban je dio Bett sajma edukacijskih tehnologija. Okuplja učenike od 7 do 13 godina koji kritički ocjenjuju svu tehnologiju dostupnu na sajmu nakon čega sami biraju pobjednike, ali i dodjeljuju trofeje, uz pomoć dječjeg pjesnika i autora, Michaela Rosena. Kids Judge Bett osmislila je i vodi ga Katy Potts, voditeljica računalstva i online sigurnosti u Islington vijeću, a od 2016. u organiyaciji joj pomaže i BESA (British Educational Suppliers Association).

Ova pobjeda na Kids Judge Bettu svjedoči o Smart Sense predanosti stvaranju ne samo tehnološki naprednih rješenja, već i kreiranju zdravije mikroklime i uključujući sve uzraste u obrazovno iskustvo usmjereno na udisanje čistog i svježeg zraka. Upravo je zato, naš štand predstavljao pravo zeleno igralište beskrajnih mogućnosti koje je zahvatilo maštu mladih umova.

Pobjednik: My Sensees Sustav za praćenje kvalitete unutarnjeg zraka:

Fokus nagrađenog My Sensees Sustava za praćenje kvalitete unutarnjeg zraka nije samo na senzorima i podacima; već na putovanju istraživanja za učenike i njihovom sudjelovanju u kreiranju zdravije mikroklime. My Sensees intuitivno je dizajniran za jednostavnu integraciju u sve obrazovne prostore. Uz napredne senzore, koji u stvarnom vremenu pružaju praćenje ključnih parametara kvalitete zraka, pomaže u transformaciji mikroklime u interaktivna središta, omogućavajući učenicima da shvate važnost kvalitete zraka iz prve ruke.

Iskrene zahvale cijelog Smart Sense tima idu mladim sucima koji su istraživali naš štand i ocjenjivali naša rješenja. Njihova svježa perspektiva i iskrene procjene potiču nas da nastavimo inovirati i inspirirati sljedeće generacije.

Prava petica u obrazovanju i inovacijama:

Ovaj trijumf na Kids Judge Bettu 2024. odražava našu predanost stvaranju zdravije mikroklime u svakom obrazovnom okruženju. Ne želimo biti samo tvrtka koja se bavi tehnološkim napretkom, već nam je pravi užitak napraviti promjenu i biti značajan dio kreiranja zdravije budućnosti učenika svih dobnih skupina. Zbog ovakvih nagrada, posebno se radujemo nastavku našeg puta i stvaranju inovativnih rješenja koja mijenjaju obrazovanje u svakom smislu te riječi.

Drag